Pozovite nas: +381 21 839 216, 27 00 921, +381 64 235 46 29

Adresa: Kralja Petra I 93, 21239 Đurđevo Pogledajte lokaciju

O našoj ordinaciji

Zubna ordinacija Nenadov počela je sa radom 2007. godine. Osnivači stomatološke ordinacije su dr Nenadov Verica i mr Nenadov Zeljko. Zubna ambulanta je udaljena 15 minuta od Novog Sada.

Pružamo usluge iz svih oblasti stomatologije, prema svetskim standardima, uključujući najsavremeniju dijagnostiku, keramičke krunice i mostove po najpovoljnijim cenama.

Svi naši radovi odlikuju se kvalitetom izrade, estetike i funkcije. Često kombinujemo: ljuskice, navlake,mostove, korekciju oblika kompozitom, pa možemo potpuno promeniti vaš osmeh i stvoriti skladan, lep i prirodan izgled vašeg lica.

Nalazimo rešenja i za najkomplikovanije protetske slučajeve, sve intervencije su potpuno bezbolne.

Posedujemo znanje i iskustvo, koji mogu zadovoljiti sve vaše zahteve, jer se prilagođavamo svakom pacijentu individualno.

Svi pregledi i konsultacije u našoj ordinaciji su besplatni.

Pratimo svetske standarde i najnovija dostignuća u stomatologiji, upotrebljavamo savremene metode i materijale. Garantujemo vrhunske usluge iz svih oblasti stomatologije.

Ljubazno osoblje naše ordinacije će vaš boravak učiniti prijatnim i komformnim. Daćemo sve od sebe da vaš boravak prođe bez stresa i neprijatnosti.

Za sve usluge pružene kod nas garantujemo vrhunskim kvalitetom.

SertifikatiLicenca